NUFFNANG

Monday, 21 October 2013

Bekas Kedap Udara Berkualiti Tinggi dan Diminati Ramai

Teks: Khairunnisa Hamzahara

Tak sungguh, orang tak kata. Seronok rupanya memilik bekas kedap udara yang berkualiti tinggi. Bukan sekadar mampu melindungi dan mengekalkan kerangupan makanan kering yang disimpan , malah ia mempunyai warranty sepanjang hayat di mana jika bekas ini mengalami kerosakkan seperti lusuh dan koyak, kita boleh menukarnya semula dengan PERCUMA. Ini adalah perkhidmatan yang disediakan oleh syarikat yang menjual bekas kedap udara ini.

Semasa mula-mula menerima bekas kedap udara ini di rumah, terasa sangat teruja untuk membukanya. Dalam satu kotak ada 8 bekas berbagai saiz. Dari yang bersaiz 600ml muatan di dalamnya sehinggalah yang bersaiz muatan 3.8L. Mak sendiri dan mak mertua juga sukakan bekas kedap udara ini. Semasa mendapat berita harga satu set bekas ini jatuh sebanyak 25%, cepat-cepat saya order. Alhamdulillah kini dah pun ada di rumah saya. Insyaallah memang inilah koleksi bekas kedap udara yang akan jadi milik saya sekeluarga selamanya. Bergaya dan berkualiti.

Tinggal lagi 8 hari sahaja sebelum promosi tamat. Rebut peluang memiliki bekas kedap Udara Bergaya dan Berkualiti ini sebelum harganya kembali ke harga asal di sini BEKAS STORAGE KEDIAMAN


//KHAIRUNNISA HAMZAHARA//
{Senibina Kehidupan Di Rumah}

~Kini penulis dah jadi ahli tupperware bagi mendapatkan kemudahan dan potongan harga yang lumayan bagi memiliki semua bekas pintar dan smart yang dikeluarkan oleh Tupperware sebagai pelengkap sistem storage di dapur dan ketika keluar beraktiviti bersama keluarga. 

~Untuk turut menjadi ahli Tupperware, boleh hubungi penulis di 
email :khairunnisahamzahara@gmail.com
atau whatapps : 0197720507
(ibu-ibu pasti suka :))

Seronok bila bekerja di rumah, hari-hari boleh buat kerja apa yang kita suka. Saya dah jatuh hati dengan Tupperware pula. 
Mari belajar bina blog dan fan page secara online di sini: http://khairunnisahamzahara.blogspot.com/2013/06/kelas-belajar-asas-membuat-blog-dan.html

Jemput singgah :

FB Official Tupperware penulis : https://www.facebook.com/pages/Tupperware-Online-Untuk-Kediaman/509996715753367

Blog Official Tupperware Penulis : http://tupperwareonline4u.blogspot.com

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO