Friday, 16 October 2015

Dapatkan Bukuu yang merupakan koleksi buku cerita melayu berinteraktif pertama di Malaysia untuk kanak-kanak yang boleh disentuh, di dengar ,dibaca serta mempunyai nilai tauladan melalui gadget pintar sebagai salah satu bahan pembelajaran di sekolah dan homeschooling di rumah

Teks: khairunnisa hamzahara



BUKU KANAK-KANAK LUAR BIASA = BUKUU
Alhamdulillah Yang ditunggu-tunggu sangat oleh si kakak dan abang telah pun siap. Syukur Ya Allah.
Buku digital luar biasa dan boleh berinteraksi dengan kanak-kanak melalui pergerakan dan bunyian apabila disentuh yang saya karang untuk kumpulan Bukuu.com.my (http://bukuu.com.my/portfolio/khairunnisa-hamzahara/) dengan kerjasama MSC tahun lepas dah pun siap dan berjaya di Jual di Google Play untuk dijadikan sebagai bahan belajar membaca bagi kanak-kanak 6-9 tahun.

Ceritanya berkisahkan si kakak malas kemas bilik selepas bermain di bilik nya. Dia berangan mahu jadi puteri raja saja. Apa jadi pada kakak sebagai pengajaran?? Bagi anak-anak dengar, baca dan ambil tauladan dari apa yg terjadi dengan si kakak.

Cepat dapat kan. Boleh pilih Dengar cerita atau bacakan cerita . Yang seronoknya boleh bergerak2 apabila disentuh. Masa download ia akan masuk ke gadget sama ada telephone pintar atau ipad. JOm try install. Tak sabarnya. Terima kasih Kakak Fatimah Ara sebab bagi tahu dah keluar di Google Play. Ni si kakak tengah excited suruh mummy download. Yelah, kakak punya cerita ni. Sama2 karang hari tu. Ada lagi 4 lagi cerita undermaking. Kesemuanya ada 5 cerita dan kelima-lima siri ini adalah SIRI KISAH PENGEMBARAAN 2 ADIK BERADIK


0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO