NUFFNANG

Friday, 16 October 2015

Ada sesiapa mahu taja pakaian santai untuk sesi shooting rakaman TV? :)



Insyaallah minggu depan hari jumaat Saya ada 1 lagi sesi shooting bersama Fahrin Ahmad untuk rancangan yang sama iaitu rancangan baru akan datang INSPIRASI di TV1, rancangan tentang kediaman untuk informasi mereka yang baru nak memiliki rumah. Namun kali ini saya akan bawakan krew penerbit ke sebuah rumah yang saya mahu kongsikan dengan orang ramai iaitu rumah milik mak kawan saya. Dari rumah teres biasa kepada rumah rehat yang woww! Saya dan fahrin akan datang terjah rumah ini dan shoot setiap sudut tuk tunjukan pada penonton idea transformasi.
Cuma kelmarin lepas sesi interview slot apa kata pakar, saya di sapa oleh pengurus di lokasi :
"puan, jumaat depan pakai santai2 je. Puan boleh pakai seluar ke sebab kita nak ke site kan. Panjat2 tangga lagi"
Hah! Kat sini saya sangkut. Siapa nak sponser pakaian ke site? Meh saya promote kan pakaian korang. Mana tahu penerbit sudi masukan nama kedai korang di akhir rancangan. Kalau tak masuk pun comfirm saya promote kan dekat fb ini dan di blog saya.
(time ni rasa nak ada penasihat imej sendiri je rasa. Haha. Design rumah pandai tapi design diri sendiri hancur. Dah keliling pusing tetap tak reti nak pakai apa)
(maaf ya tempoh hari saya tidak memilih mana2 busana sebab kebanyakannya pm saya busana hari raya dan untuk ke majlis2. Saya mencari pakaian santai)
Nota: tak pasal2 mulut fahrin asyik kata " manisnya kurma ini" (pasal saya pakai mcm ustazah kot. Haha)

Ngomelan
Khairunnisa Hamzahara

1 comments:

Ummi Hanie Fadzil said... [Reply to comment]

salam....

wahh tahniah puan...

terlambat baca entry ni... kalau tak boleh juga rekomen apa2 sikit :)

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO