NUFFNANG

Thursday, 12 March 2015

Bengkung Moden Untuk Bersalin Normal, Pembedahan Ceaseran atau untuk kembali langsing

Teks: khairunnisa hamzahara

Terima kasih Puan Sara Newshop atas pemberian bengkung moden ini untuk mommy ni pakai selepas bersalin. Setiap kali pakai mesti teringat puan sara ni rasanya 
smile emoticon
. Bila dapat bungkusan ini baru tahu dari penang rupanya puan sara kita ni.

























Sebaik buka bungkusan, rasa tekstur kain bekung ni unik lain dari yang lain. Difahamkan ia dibuat dari bahan bebas latek dan bersifat elastik. Mudah dipakai sebab guna zepon saja dan mampu serap peluh dan tidak gatal kulit masa pakai. Selesa pakai dalam jangka masa yg lama.

























Bengkung ini boleh dipakai oleh orang bersalin normal dan lahir secara pembedahan. Kalau bedah, bekung ni boleh jaga kawasan bedah masa menyusukan anak.

Paling best rekaannya untuk bantu pengaliran darah, mengecutkan peranakan, mengempiskan perut, dan cepatkan proses penyembuhan luka.




Menarik, kan?
Siapa mahu boleh contact puan sara. 
Bagi tahu nampak bendung ni di fb Khairunnisa Hamzah 
smile emoticon
 mana tahu boleh dapat diskaun 
smile emoticon
Terima kasih Puan sara.
Doakan saya selamat bersalin normal ya. Seram juga bila dapat bekung ni bila lihat tag line nya: kembali langsing selepas bersalin pembedahan 
smile emoticon
 tapi bila puan sara kata kalau bedah pun boleh pakai, bersalin normal lagi lah boleh pakai 
smile emoticon
 baru lega dan seronok rasanya





ORDER DENGAN PUAN SARA YA
di page : BENGKUNG MODEN CEASERAN

3 comments:

Maya Norhawati said... [Reply to comment]

sy dah pakai...
mmg terbaik...
lama dah beli...
lps bersalin anak pertama baru jumpa bengkung ni....
saya pakai selalu...sgt selesa..
masa pantang anak ke2, pakai bengkung ini jer...mudah...

chedacheyu said... [Reply to comment]

Boleh cadangkan my bff ni..

Ummu Nurkhayla said... [Reply to comment]

Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. tips bersalin mudah.

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO