Thursday, 12 March 2015

Serum rambut alaf baru COOL HIJAB untuk wanita bertudung rasa seperti pasang aircond di dalam tudung!

Teks: khairunnisa hamzahara

Hah! Pagi-pagi kepala dah rasa sejuk.
Laju nak buat kerja pagi ni. Segar!
Terima kasih Puan Holwatunmasrura Halimi atas pemberian serum rambut COOLHIJAB ni. Memang macam aircond rasanya! Sesuai untuk mommy2 yang pakai tudung. Lagi2 musim panas terik ni.
Ni lepas bersalin kepala rasa lega ni. Macam kena urut je rasa. Nak tidur pun sedap pakai ni. Terima kasih banyak lah puan Holwatumasrura atas pemberian ini. Tak pernah tahu ada cool hijab sebelum ni.

Yang best cool hijab ni bukan saja sejuk macam aircond Dan rasa kepala kena urut, rupanya bila baca lagi detail, cool hijab ni :
-hilangkan bau hapak rambut bertudung
-sejukan kepala dan rambut
-lembutkan rambut
-kurangkan kelemumur
-elakan kegatalan kepala
-perbaiki rambut rosak
-pertumbuhan rambut baru
-merawat kepala berminyak
-melegakan sakit kepala
-memberi kesegaran minda
-rambut wangi 24 jam
-bertindak balas ketika rambut berpeluh
-tidak melekit atau berminyak
-menggunakan bahan herba dan HALAL
Ni kepala masih terasa segar dan sejuk lepas sapu tadi. Seronoknya. Siapa nak cuba pi pm puan holwatumasrura. Saya tak jual smile emoticon saya kongsikan saja. Korang pun tak pernah tahu kan? Ke saya sorang saja yang baru tahu cool hijab ni?
Ni nak kena kongsi di blog ni. Nak kena bagi tahu ramai mommy lain akan wujudnya cool hijab ni. Bila kepala rasa cool, mommy2 pun boleh jadi mommy cool! smile emoticon
Daddy2 pun boleh hadiahkan pada isteri masing2 kalau nak isteri jadi mommy cool smile emoticon
Kepala segar, mood pun baik. Muka pun sonyum je hah
Nota: masa order kata lah yang korang ni kawan Khairunnisa Hamzah atau baca dari fb saya. Mana tahu dapat diskaun ke smile emoticon


Siapa baca entry post COOLHIJAB ini, saya ada berita baik. Ada diskaun untuk semua follower di sini. Pm sis Holwatunmasrura Halimi untuk order dan pembelian. Sebut yang korang friends Khairunnisa Hamzah okey smile emoticon
Kepala memang jadi cool bak aircond lagi2 di musim panas ini


0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO