Thursday, 27 June 2013

Travelog suri rumah

Syukur dianugerahkan kesempatan menjaga anak sendiri, berkesempatan mendengar celoteh anak-anak, berkesempatan melihat gelagat anak-anak. antara yang sentiasa buat saya tersenyum adalah kenangan di bawah ini:
tersenyum dan hampir tergelak ,
masa tengah selak-selak album gambar kahwin dulu,
tetiba si kakak menangis melalak,
"kenapa mommy tak ajak kakak masa mommy daddy kawen"?
Rasa blur lalu jawab je lah
"kakak tak ada masa mommy kawen"
Lepas tu lagi dia melalak kuat
"Kakak gi mana masa tu..waaa"

(kenangan belek2 gambar ngan anak ketika usianya 4 tahun)

lain pula dengan si adik, bila belek album kenangan di beijing masa tahun 2010, si adik pula mula sebak, cemek muka,
"mana adik?"
adik takde nak, adik dalam perut momy lagi
"adik nak ikut! waaa"
sambil tekap muka kat carpet

(mommy tahan gelak pandang dinding)

:)
 
untuk memulakan kehidupan sebagai WAHM (working mother at home) sertailah du kelas ini
1. Kelas Asas Blog dan penulisan
 
2. Kelas Hias Rumah Online 

dan boleh juga dapatkan ebook pakej wahm

dan dengan pembelian ebook tersebut percuma senaskah buku ini:


hubungi 
facebook : khairunnisa hamzahara
email : khairunnisahamzahara@gmail.com
 

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO