Friday, 28 June 2013

Bahan Rujukan Sebelum dan Sesudah Menjadi WAHM

Teks: khairunnisa hamzahara

Setahun berlalu, setahun juga inbox penuh dengan message "macam mana nak jadi fulltime housewife ye nisa, sedangkan kita kan belajar tinggi"? macam-macam jawapan saya dah cuba jawab tapi tinggi mana pun pelajaran, tinggi lagi tanggungjawab yang diamanhkan oleh Allah bila kita dah ada suami, cahaya mata dan rumahtangga.

Kini ada sumber rujukannya-Terkini, 3 buah naskah ebook untuk rujukan ibu-ibu. tak kira yang bekerja mahupun yang duduk di rumah. bagi yang merancang untuk bekerja dari rumah, inilah rujukan yang dinanti-nantikan.

Pakej Asas WAHM SOHO (working mother at home)(small office home office) 3 buah ebook dengan harga rm125 sahaja. Bukan itu sahaja, percuma juga rujukan sebuah buku jana RM dari rumah,stok terhad. Promosi sah sehingga bulan Jun sahaja. untuk versi ebook boleh layari www.janawangdirumah.com

Untuk keterangan lanjut dan untuk dapatkan ebook bole message Nisa Nua

Tak mahu ebook, atau dah beli ebook tapi tak cukup lagi, belum comfident lagi, sementara ada yang nak bagi kaedah langkah demi langkah, ikuti kelas Asas Blog dan Penulisan

Dah ada buku, dah ikuti kelas, dah duduk rumah, kelam kabut pula, suasana rumah tiada aura dan semangat pula, bole ikuti kelas Belajar Hias Rumah Online; Hiasi Kediaman Hiasi Peribadi,

Suami-suami yang baca status ni boleh sampaikan pada isteri, adik abang boleh ceritakan pada saudara perempuan, ini untuk semua, hidup bukan rahsia , apa yang ada akan dikongsi bersama, insyaallah



3 ebbok dengan harga rm125 sahaja

 percuma senaskah buku jana rm di rumah
(stock limited)

boleh kunjungi rumah buku keluarga online di :
 https://www.facebook.com/RumahBukuKeluargaOnline


//KHAIRUNNISA HAMZAHARA//

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO