Monday, 11 April 2016

Dah ada pelan rumah tapi tak tahu macam mana nak bentuk kan rupa luarnya

Teks: khairunnisa hamzahara

Assalammualaikum

Baru-baru ini dah macam trend. 
Beberapa orang pemilik rumah email nak dapatkan rupabentuk 3d luar rumah mereka.
Masing-masing sekarang trend nak design rumah sendiri.
Zaman dah canggih boleh refer Google kan,
suami isteri dah pandai lukis pelan rumah sendiri hasil duduk bincang semeja bersama.
Tapi bila sampai bab rupa luar nya,
Mula lah terfikir " Eh, macam mana rupa rumah kita ni?"

Hah! Masa ni lah mummy home designer ni mainkan peranan :)
Jadi siapa yang dalam situasi yang sama,
dah lakar pelan rumah sendiri tapi tak tahu macam mana nak bentuk kan rumah tu,
boleh lah whatsappkan plan rumah tersebut kepada saya

whatsapp 0197720507

Pelan yang diperoleh dari whatsapp

Rekabentuk pertama : Moden klasik melaka

Rekabentuk kedua : Moden tropikal

Terima kasih kepada tuan rumah kerana membuat tempahan rekabentuk kediaman bersama mummy home designer ini :)


Perkhidmatan Rekabentuk Kediaman Online
(Luaran / Dalaman)
boleh mulakan tempahan dan perbincangan dengan whatsapp 0197720507


1 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO