NUFFNANG

Friday, 30 January 2015

Belajar Menulis Ebook Secara Santai

Teks: khairunnisa hamzahara


DAFTAR DI SINI
Mari mula menulis.
Saya percaya ramai yang mampu buat perkongsian di bidang masing-masing.
Terutamanya bekas pelajar dan peserta seminar dan bengkel saya selama ini sama ada yang pernah belajar secara offline atau online.

Siapa jua anda,

Nak tak kalau saya :
1- ajar cara menulis
2- pilih kan tajuk
3- buatkan cover
4- formatkan penulisan secara digital
4- guide cara marketing
5- bergabung bersama saya untuk buat hebahan di pelbagai medium pemasaran termasuk di platform saya sendiri

Jika anda berminat.
Jom kita mula.
Yang serius mahu sahaja boleh email saya untuk dapatkan maklumat lanjut.

NOW OR NEVER!
Now Everyone Can Write!
Khairunnisa Hamzah
Senibina kehidupan di rumah

3 comments:

nadiah hanum said... [Reply to comment]

Salam...macam menarik jer ni...errr camner cara nak join? Apa syarat2nya?

Khairunnisa Hamzahara said... [Reply to comment]

jika berminat boleh email kahirunnisahamzahara@gmail.com

Khairunnisa Hamzahara said... [Reply to comment]

atau terus buat pendaftaran di sini : https://rahsiabranding.aztetic.my/buy/buatebook

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO