Tuesday, 29 April 2014

Ayah Suruh Buat Blog Untuk Bekerja Dari Rumah

Teks: khairunnisa hamzahara



Dulu ayah ibu tak faham kenapa anaknya berhenti kerja dengan majikan
Nak bekerja sendiri susah katanya
Apatah lagi dari rumah

Sekarang, kalau jumpa orang ayah akan kata
"Suruh lah anak belajar buat blog perniagaan dia tu dengan anak saya Nisa Nua , 
nanti boleh kerja dari rumah saja, klien pun ada" 

Ayah bagi cadangan sebegitu pada kawan-kawan ayah sebab kesian melihat kawannya yang terpaksa menjaga cucu-cucu mereka walau masing-masing dah tak larat nak jaga anak kecil kerana usia semata-mata kerana mahu bantu anak perempuan mereka yang bekerja.

Catatan :
Khairunnisa Hamzahara
Senibina Kehidupan Di Rumah
http://khairunnisahamzahara.blogspot.com/
30 April 2014

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Untuk daftar ke kelas asas blog online, boleh email dahulu ke:
khairunnisahamzahara@gmail.com atau whatsapp ke 0197720507

Untuk Tempahan Rekabentuk 3d Online boleh ke:
http://rekabentuk3donline.blogspot.com / www.rekabentuk3donline.com

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO