Monday, 29 February 2016

DESIGN REKABENTUK RUMAH ALA-ALA SHOW HOUSE, HOTEL ATAU CHALET

NAK DESIGN RUMAH MACAM SHOW HOUSE
Sejak kebelakangan ini , Kebanyakan pemilik kediaman yang mendapatkan tempahan 3d design kediaman dari Perkhidmatan Rekabentuk 3d online pasti terkeluar juga ayat ini :

"Puan, saya nak dapatkan design rumah ala-ala showhouse"
ATAU begini:

"Puan, boleh tak designkan rumah saya macam hotel or chalet ?'"

Pendek kata, kini orang melayu kita dah mula nak hidup selesa. Nak hidup dengan aura positif di dalam rumah. Kerana apa? kerana dari rumah lah bermula nya semangat dan motivasi. Rumah yang didekorasi dengan baik mendatangkan impak yang besar terhadap keluarga dan diri sendiri.

Ini antara rumah yang tuan nya minta rekabentuk 3d hiasan dalaman ala-ala rumah contoh. Hasilnya, saya design kan begini :











"Jika atas meja kosong, mood kita pun kosong,
Jika atas meja ada sepasu bunga, mood kita juga berbunga-bunga"
Hiasi Kediaman, Hiasi Peribadi
Khairunnisa Hamzah
senibina kehidupan di rumah
Perkhidmatan Rekabentuk 3d Online
http://rekabentuk3donline.blogspot.my
whatsapp: 0197720507
Nota: kelas asas 3d sketchup secara online di buka setiap hari untuk mereka yang berminat untuk naikan 3d kediaman masing-masing atau untuk kegunaan pembinaan (kontraktor dan interior designer)

1 comments:

SYANI said... [Reply to comment]

Cantiknya... nak mintak tolong designkan rumah saya pulak la..

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO