Tuesday, 29 September 2015

Rekabentuk Makeover Bilik Tidur Master

Teks: khairunnisa hamzahara

SEBELUM DAN SELEPAS
Ingat kan ada iklan kurus saja yang ada sebelum dan selepas?
Ni mummy nak share kan rupa rumah sebelum dan selepas pula.
Tak gaduh-gaduh lagi laki bini lepas ada lukisan 3D ruang sebegini.
Mana nak dapat perkhidmatan rekabentuk 100% online kan?
Send pelan ruang ke whatsapp saya -
saya send kan balik dah jadi lukisan 3D rekabentuk hiasan dalaman
(hasil dari interview kehendak dan citarasa pemilik ruang terlebih dahulu)
Terima kasih pada yang menempah.
Lepas ni memang ada je lah saya kongsikan di sini rupa sebelum dan selepas makeover ruang smile emoticon
Nak tempah rekabentuk 3D, tempah awal2.
Kalau boleh sebelum masuk rumah baru sebab design dah ready bila dapat kunci. Tinggal panggil kontraktor saja. Design kedai? pejabat? Tadika? pun boleh. Submit pelan dahulu ya. DI whatsapp atau di email
Khairunnisa Hamzah
Perekabentuk 3d makeover ruang
http://rekabentuk3donline.blogspot.com
whatsappkan pelan ke 0197720507
atau email ke khairunnisahamzahara@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO