Tuesday, 24 February 2015

Promosi Cadar Patchwork 100% cotton untuk tidur lena di musim panas ini dari The Cotton tree

Teks: khairunnisa hamzahara

Gambar: Adik tidur lena atas cadar patchwork
Lena si adik tidur di atas cadar patchwork yang daddy belikan. Alkisah pada satu ketika dahulu, mommy ini tidak mengenali apa itu cadar patchwork. Selepas ada seorang sahabat berkongsi tentang kebaikan cadar patchwork, daddy belikan satu set dan balik rumah terus pasang. Memang best, selesa dan kemas rupanya cadar patchwork ini. Kalau adik dan kakak melompat-lompat atas katil pun cadar ini tetap kemas. Patut lah jika sesiapa dah biasa pakai cadar patchwork, tidak akan bertukar kepada cadar lain lagi dah, sebabnya:

 Ciri-ciri istimewa cadar patchwork ❤
-------------------------------------------------------------------

➡Cadar kapas terasa nyaman dan lembut pada kulit 

➡Boleh diterbalikkan; dua bahagian berbeza untuk kepelbagaian 

➡Mudah diangkut dan disimpan. Pembungkusannya juga berfungsi sebagai beg storan. 

➡Cadar tidak mudah bergerak dan sentiasa melekap selepas dibentangkan 

➡Tidak berkedut dan sentiasa kemas 

➡Meterial yang sejuk dan selesa 

➡Tidak berbulu 

➡Warna tidak luntur

➡ kain sejuk dan selesa walaupun untuk bilik yang tidak pakai aircond

➡ mudah kemaskan katil

➡ tidak mudah berkedut

➡ tahan lama

➡ Cadar yang tebal

➡ senang dibersihkan, boleh dicuci dengan mesin basuh

➡ barang HOT yang menjadi FENOMENA di Malaysia Sekarang!

Si adik paling suka cadar patchwork ini. Kalau dia hilang maknanya dia mesti tertidur atas katil mommy. Adik ada buat permintaan, "Mommy, adik nak cadar macam mommy ni lah. Adik rasa selesa". InsyaAllah nanti mommy akan cuba dapatkan satu cadar patchwork saiz singlebed untuk adik. Sebab, mommy dah jumpa pemborong dan pengedar patchwork iaitu The Cotton Tree



Detail mengenai cadar patchwork The Cotton tree
------------------------------------------------------------------------------------------------

Gambar: Ini corak yang daddy pernah belikan

➡Kandungan set:1 pcs cadar quilt dan 2 pcs sarung bantal berzip

➡Panjang cadar: 250 cm

➡Lebar cadar: 230 cm

➡Panjang sarung bantal: 50 cm

➡Lebar sarung bantal: 70 cm

➡Cadar Patchwork Quilt 100% Cotton sesuai digunakan pada katil bersaiz King atau Queen.

➡Fabrik: 100% cotton

➡Berat: 2.6 kg


Gambar: Carian Google
Panduan membasuh cadar patchwork supaya tahan lama. ❤
-------------------------------------------------------------------------------
➡Gunakan mood kitaran lembut dengan masa basuhan paling singkat.

➡Untuk basuhan pertama, basuh satu set cadar dalam satu kali basuhan.

➡Jangan campurkan dengan pakaian atau set cadar yang lain.

➡Jemur cadar anda dibawah tempat redup. Elakkan jemur terus dibawah matahari.

➡Gunakan sabun khas untuk quild. Jika tiada, boleh guna sabun pencuci biasa dengan kuantiti sedikit .

➡Elakkan guna Dettol,Clorox.

➡Elakkan dari strika cadar patchwork

Pilihan Corak Yang Pelbagai (Warna lembut dan  menyejuk kan mata dan suasana)

Boleh lihat pilihan corak dari The Cotton Tree  di sini:


Cara Dapatkan:
Hanya perlu nyatakan kod pilihan cadar yang tertera di The Cotton Tree
cara mendapatkan produk hanya perlu pilih code cadar di http://tinyurl.com/cadarpatcwork2015 dan whatsaap 019-6119066

contoh : TCT-1 2set ke 019-6119066

Berita Baik,
Promosi Pre Order!
SAH SEHINGGA MARCH 2015 SAHAJA!!

DISKAUN 30% !!

Harga RM91/set 
ISTIMEWA untuk pembelian PRE-ORDER SAHAJA SEBELUM 12/MARCH/2015
Deposit RM50
Harga biasa 1 set cadar patchwork adalah RM130/set. 

Kos Pos :-
-------------
: RM8/set untuk semenanjung
: RM15/set untuk sabah sarawak

________________
Contoh pengiraan :-
---------------------------

Pre-order 1set : 
Semenanjung = Harga cadar RM91 + Upah Abg Posmen RM8= ( RM99 ),deposit RM50
Sabah sarawak= Harga cadar RM91 + Upah Abg Posmen RM15= ( RM106 ),deposit RM50

___________________________________________________

Pembayaran ke :-
------------------------------

No Akaun :- 
Maybank - 5627-4013-0958 , 
COTTON THREE ENTERPRISE

Sebarang pertanyaan dan ORDER 

boleh whatsapps terus The Cotton Tree di talian 019-6119066
(kata kan pada the cotton tree yang anda lihat promosi ini di blog kediaman idaman or fb khairunnisa hamzahara semasa mahu buat tempahan ;)
___________________________________________________

Nota :-
--------------
*SEMUA STOCK YANG DIPAPARKAN ADALAH PRE - ORDER STOCK.
*BARANG DIJANGKA SAMPAI PADA APRIL MINGGU PERTAMA 2015.
*SEBARANG PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP TERUS KE 019-6119066.
P/S: PRE-ORDER SET CADAR PATCHWORK ANDA SEBELUM 12/MARCH/2015 DAN DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK 30%

"Honest is our brand,we will try our best to fulfill our Promise!" 
002407295-M ( COTTON THREE ENTERPRISE )

Jika ada peluang untuk dapatkan cadar patchwork yang selesa di musim panas ini dengan harga yang murah, kenapa perlu berbelanja lebih, bukan? 
Cepat buat tempahan pre order untuk dapatkan harga diskaun yang dinyatakan.

Terima kasih The Cotton Tree ! ;)

*Promosi dan maklumat di atas daripada The Cotton Tree. Hubungi mereka untuk pertanyaan dan tempahan serta untuk dapatkan promosi terkini.

Khairunnisa Hamzahara
Senibina Kehidupan Di Rumah
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Daftar Belajar Bina Blog Online :https://rahsiabranding.aztetic.my/buy/blogbernyawa  Daftar Belajar Buat Ebook Online :https://rahsiabranding.aztetic.my/buy/buatebook  Dapatkan Panduan Penjenamaan :https://rahsiabranding.aztetic.my/buy/ebookbranding  
Dapatkan Panduan Kediaman :https://rahsiabranding.aztetic.my/buy/kediamanpertamaku


1 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO