NUFFNANG

Thursday, 20 February 2014

Hiasan Dalaman Dengan Bayaran Ansuran

Teks: khairunnisa hamzahara

Oleh kerana saya perlu membalas satu persatu email, 
maka saya teruskan buatkan satu entry khas di sini bagi rujukan dan pemahaman anda semua tentang tawaran ini.
Tawaran sepanjang tahun 2014
Hiasan Dalaman Dengan Bayaran Ansuran

Bagaiman Caranya?

Peringkat Pertama
1. Email Pelan Rumah anda kepada saya untuk dinilaikan
2. Saya akan berikan sebut harga untuk rekabentuk 3d bagi ruang di kediaman anda
3. Jika anda setuju, Anda akan buat bayaran penuh atau bayaran separuh (deposit)
4. Saya akan edarkan soalan analisa dan kajian citarsa pemilik untuk anda menjawab
5. Rekabentuk akan dibuat selama 2 minggu
6. Bayaran sepenuhnya perlu dijelaskan sebelum rekabentuk boleh ditunjukkan 
   (dihantar pada email)
* rekabentuk lengkap dengan :
  a)  idea susun atur
  b) idea pemilihan gaya , warna dan jenis perabot
  c) idea pemilihan gaya, warna dan jenis langsir dan karpet 
  d) idea pemilihan aksesori 
  e) idea binaan dalaman rumah seperti box up, partition, cermin, kabinet, wallpaper, siling gantung dan 
     sebagainya (jika mahu)

Perkhidmatan rekabentuk ruang secara 3d selesai di sini 
ATAU boleh sambung ke peringkat kedua:

Peringkat Kedua
7. Saya akan berikan sebut harga kos keseluruhan binaan hiasan dalaman sahaja (seluruh malaysia) atau kos     lengkap iaitu sekali dengan pembelian perabot beli siap dan aksesori rumah (jika mahu dan ia adalah 
    perkhidmatan lengkap untuk sekitar melaka dan kuala lumpur )
8. Jika anda bersetuju dengan sebut harganya kontraktor binaan dalam ini akan datang untuk membuat 
    pengukuran di kediaman anda, dan untuk perkhidmatan lengkap sepenuhnya, saya hadir sekali untuk 
    proses mencari dan membeli perabot dan hiasan kediaman seperti dalam cadangan rekabentuk yang 
   dihasilkan.
9. Sekali lagi rekabentuk 3d akan dihasilkan untuk peringkat akhir dan ia secara lebih detail sehingga jelas 
    tentang pengunaan material yang dipilih mengikut katalog bahan
10. Jika anda bersetuju,anda perlu membayar deposit 50% dari harga nya atau seperti yang dipersetujui.
11. kemudian,  lukisan akan terus di hantar ke kilang untuk kerja pembentukan perabot binaan dalam 
      tersebut. Kerja ini mengambil masa 1-2 minggu
11. Kerja pemasangan di kediaman anda akan berlangsung selama satu hari saja atau lebih
12. Sebaik selesai kerja pemasangan, anda boleh membayar baki 50% secara sepenuhnya atau beransur-ansur setiap bulan dengan kadar yang sama. Transaksi dibuat melalui transaksi ke akaun pengilang atau membuat kutipan ke rumah (melaka sahaja)

Di harap, anda semua dapat memahaminya. Jika ada pertanyaan boleh terus bertanya pada saya melalui email atau message whatapps:

khairunnisahamzahara@gmail.com
0197720507

Contoh rekabentuk peringkat pertama:




Contoh rekabentuk peringkat ke dua:




Contoh hasil di rumah pemilik ketika dalam bentuk rekabentuk 3d dan ketika sudah siap dibina di kediamannya:
               ( saya akan masukkan gambar yang dah siap dalam masa terdekat ini)





13 comments:

Linda said... [Reply to comment]

Macam menarik je...terima kasih khairunnisa, saya follow sini :)

Khairunnisa Hamzahara said... [Reply to comment]

terima kasih kerana sudi follow di sini ya ;)

Ayu Rashid said... [Reply to comment]

alhamdulillah. semoga pelan ansuran mudah ni dapat membantu semua yang nak dapatkan khidmat nisa. kak ayu masih menyewa wp ada rumah sendiri (disewakan). kalaulah dah duduk rumah sendiri...

hangtuah said... [Reply to comment]

Baru jumpa pulak blog nisa ni. Saya dalam proses buat plan ni. Ruginya sblm ni tak jumpa blog ni.

Nurul Saifah said... [Reply to comment]

Bleh email sy detail nurul.saifah@yahoo.com

umi hannan said... [Reply to comment]

saya berminat tapi saya tinggal di pulau pinang bagaimana saya nak dapatkan khidmat ini?
http://abiumihannan.blogspot.com/

Nur Aimie said... [Reply to comment]

Boleh ke tempah awal..cth 5 bln mcm tu..then setiap bulan byr..

S/U Biro Sosial Pewakas Malaysia said... [Reply to comment]

Rumah siap januari 2015 ni..bukit katil damai phase 6..24x80..nk mtak quotation dapur kering n hall umah..bleh email sy dl x sis..hakn2@yahoo.com

Saya x pandai sgt..tp sy sk idea dapur ibu mertua sis tu..kemas n selesa

Mimie Mimie said... [Reply to comment]

email detail
mimie8486@gmail.com
thanx

Khairunnisa Hamzahara said... [Reply to comment]

Maaf ya semua. Untuk perkhidmatan kontraktor dengan bayaran ansuran tidak available lagi buat masa ini. Namun perkhidmatan merekabentuk 3d masih berjalan seperti biasa

annor mokhtar said... [Reply to comment]

Buat lagi la puan...sy jg berminat...sbb dgn cara ansuran sahaja dpt la sy ubahsuai...

syafika rasid said... [Reply to comment]

Email me please.. Syafika.syaf@gmail.com

syafika rasid said... [Reply to comment]

Email me please.. Syafika.syaf@gmail.com

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO