NUFFNANG

Tuesday, 4 February 2014

Blackboard Sticker & Whiteboard Sticker Tajaan Meow-Meow Kids Shop

Teks: khairunnisa hamzahara

Yang ditunggu-tunggu telah pun tiba!

Terima kasih diucapkan kepada kedai Meow-Meow Kids Shop milik Tuan Afzal Razak dengan Tajaan "Blackboard Sticker dan Whiteboard Sticker" untuk digunakan di bilik kanak-kanak yang sedang disusun atur bagi rumah contoh blog panduan untuk kediaman idaman. Tidak sabar rasanya tangan ini hendak memulakan proses lekat. 






Apa yang menarik sangat ialah:
-mudahnya berurusan

-barang sampai dengan selamat
-empat batang kapur di simpan didalam gulungan black board dengan cermat
-dua batang pen marker di simpan dalam gulungan whiteboard dengan selamat

Si kakak dan adik sudah tidak sabar mahu pasang whiteboard sticker di dinding yg masih kosong (rupanya dinding ini menerima rezeki whiteboard sticker dari meow meow kids shop)

Sangat teruja apabila melihat saiz yang tercatat iaiatu 45cm x 200cm. Besar juga tu 
  
Yang pasti, blackboard sticker akan di kerat kerat untuk ditampal dan dituliskan secara chalky pada storage box. Nantikan hasilnya 

Untuk sementara waktu ini, boleh dapatkan keterangan lanjut di kedai Meow-Meow Kids Shop : 


Boleh lihat lain-lain barang anak-anak di kedai mereka. Pasti anda semua teruja. Hati-hatinya. Takut terlebih berbelanja. Sebab semua barang yang dipromosikan adalah barang anak-anak yang diidamkan oleh IBUBAPA ;)

Katakan Anda : "Pembaca Blog Panduan Untuk Kediaman Idaman"
Mana tahu, boleh dapat harga menarik! ;) (cuba jangan tak cuba)

Nantikan cerita lanjut dari saya tentang Whiteboard Sticker dan Blackboard Sticker ini ;)

Salam sayang
KHAIRUNNISA HAMZAHARA
Senibina Kehidupan Di Rumah


3 comments:

NoraKerel Aira said... [Reply to comment]

waaaaaah seronok2... nanti nak tgk hasil :)

Mariatul Qiptiyah said... [Reply to comment]

Best juga idea guna sticker ni untuk label ekkk. Nak trylah nanti.

Azlina Zabha said... [Reply to comment]

Nisa, dah tampal nanti, gambar letak kat sini hokeh.. :) huu.. terujanya!!

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE OFFIAL FB KHAIRUNNISA HAMZAHARA

LIKE PAGE REKABENTUK 3D

LIKE PAGE PENULIS BEBAS DAN USAHAWAN ONLINE

LIKE PAGE BELAJAR BLOG ONLINE

LIKE PAGE HOMESTAY PENULIS

LIKE PAGE BUTIK MUSLIMAH PENULIS

LIKE PAGE WAHM SAHM SOHO